Julmust vs. Coca-Cola

Då är det snart dags för årets julafton. Dagar som dessa är det fullt med folk i affärer både där man handlar mat och de som inhandlar sina sista julklappar. Något som jag har funderat på när jag tittat runt nu och det har jag med all säkerhet gjort de senaste åren också, det är detta som man dricker till julmaten man äter.

Coca-Cola har ju sina oerhört vackra och stora reklamkampanjer för att sälja mer av sin dryck under juletider, men hjälper det något? Vad väljer svensken att dricka till sitt julbord? Blir det sedvanligt julmust eller väljer man hellre Coca-Cola? (Förutom kanske övrigt öl etc.)

Vad väljer du? Coca-Cola eller Julmust? Svara på enkäten!

Coca-ColaJulmust

 
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 svar till “Julmust vs. Coca-Cola

  1. Tror nog att de flesta väljer julmust, trots Coca-Colas massiva reklam offensiv så här i juletider. Jag skippar nog bägge delarna och kör på vatten till maten eftersom jag blir mer törstig av allt det söta. Cola med is är helt ok vid vissa akuta besvär, typ de som kan komma dagen efter kvällen före…

  2. Jag undrar det, julmust fanns det gott om i affärerna i år så frågan är om de faktiskt lyckas sälja lika mycket!
    Men å andra sidan kan det bero på att de kanske har köpt in mer julmust än vanligt för att det för en gång skull ska räcka till de som önskar vilja ha julmust till julbordet.

    Vatten låter som en idé, dock föredrar jag mörk öl på mitt julbord om det ska vara något, god smak ihop med skinka och sill! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s