Evigt pluggande..

Jaha, det kunde jag aldrig tro att mitt första inlägg på denna blogg skulle vara något om att studera. För er som inte vet så läser jag upp några betyg som jag är mindre nöjd med från gymnasiet, från IG och förhoppningsvis till något som är bättre än G.

Dessa ämnen är Matte A, Matte B och Spanska Steg 1.

Har under förmiddagen läst en hel del Matematik A och börjar bli lite smått vimmelkantig i huvudet så har lagt ner det för stunden och skriver lite här istället. Det hela idag har handlat om Skala, vilket inte är allt för intressant men det måste ju göras som allting annat!

Ett utkast från boken:

”Eiffeltornet i Paris är ungefär 300 m högt. Jonny har två modeller av tornet. Ett i skala 1:2000 och ett i skala 1:5000. Hur stor är höjdskillnaderna mellan de två modellerna?”

Nu har jag aldrig sagt att det är svårt, men dock inte så intressant som man kanske hoppas på om man vill studera och lära sig något pånytt.

Man börjar fundera för sig själv; ”Varför gjorde jag inte bättre ifrån mig när man väl hade tid för det när man gick i skolan?” Ja, det är ju något man kan fundera kring nu så här ett X antal år senare… Nåja, detta blir säkert bra när det väl är färdigt.

Ett svar till “Evigt pluggande..

  1. Du är inte ensam om att ställa dig den frågan kan ja säga. Det var småkämpigt att ta sig igenom det där x antal årtionden senare men det var värt det. Kämpa på och glöm inte att bryta av för att göra något roligt då och då. Som att spela ett spel kanske 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s